بهترین روتر های بازار کدامند؟

انتخاب یک روتر مناسب، کلید تجربه‌ای سریع‌تر و پایدارتر از اینترنت است. در این مقاله با معرفی بهترین روتر های بازار، به شما کمک می‌کنیم انتخابی هوشمندانه داشته باشید.

اشتراک گذاری

خرید یک روتر مناسب تجربه استفاده از اینترنت را بهبود می ‌بخشد و باعث بهینه شدن و پایداری سرعت اینترنت می‌ شود. طیف گسترده‌ ای از روتر ها از برند های معتبر در بازار حضور دارند و شما می ‌توانید روتری سازگار با فعالیت خود تهیه کنید. از آنجایی که برند های مختلفی در تولید و عرضه روتر در بازار فعالیت می ‌کنند، میان محصولات آن ها رقابت وجود دارد. شما برای خرید روتر و ایجاد تجربه کاربری بهتر باید میان بهترین روتر های بازار جستجو کنید و یکی از آن ها را انتخاب نمایید. برای آشنایی با روتر، کاربرد آن و بهترین روتر های بازار این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

 

روتر چیست؟

برای آشنایی با بهترین روتر های بازار باید در ابتدا با مفهوم این محصول آشنا شوید. روتر دستگاهی است که اتصال سیمی اینترنت را به سیگنال‌های بی سیم تبدیل می ‌کند و دستگاه ‌هایی که امکان اتصال به وای فای را داشته باشند، می‌ توانند از سیگنال ‌های بی ‌سیم روتر استفاده کنند. گوشی موبایل، تبلت، کامپیوتر، لپ تاپ و... همگی دستگاه ‌هایی هستند که اگر در دامنه روتر قرار بگیرند، می ‌توانند از اینترنت آن به صورت بی سیم بهره ‌مند شوند. روتر ها از لحاظ سرعت، تعداد باند، امنیت، پورت‌ های فیزیکی، کنترل، پوشش دهی و دیگر قابلیت ‌ها با یکدیگر تفاوت دارند. طبیعتاً افرادی که برای فعالیت‌ های سنگین از روتر استفاده می ‌کنند؛ باید روتر هایی با سرعت و پوشش دهی بالا تهیه کنند.

 

انواع روتر های بازار

به صورت کلی ۵ نوع روتر در بازار دیده می ‌شود که هر کدام از این روتر ها عملکرد مختص به خود را ارائه می ‌دهند. در این بخش به معرفی ۵ نوع روتر موجود در بازار می ‌پردازیم.

روتر های بی سیم (Wi-Fi Router)

کاربرد اصلی روتر های بی سیم استفاده در خانه‌ ها است که این روتر ها معمولا از طریق خطوط تلفن به اینترنت متصل می ‌شوند. از انواع روتر های بی سیم می‌ توان به روتر های تک باندی، روتر های دو باندی، روتر های سه باندی و روتر مش اشاره کرد.

روتر هسته‌ای (Core Router)

یکی دیگر از انواع روتر های موجود در بازار، روتر هسته ‌ای است. روتر های هسته ‌ای پهنای باند بالایی را برای اتصال سوئیچ‌ های اضافی در اختیار کاربران قرار می ‌دهند. با توجه به کاربرد و عملکرد روتر های هسته ‌ای، از این دستگاه ‌ها معمولاً برای شرکت ‌های بزرگ با اعضای زیاد استفاده می‌ کنند.

مقایسه روتر برای خرید

روتر غیرمتمرکز (Edge Router)

روتر های غیر متمرکز که آن ها را با نام روتر مرزی یا روتر دروازه ‌ای نیز می ‌شناسند، یکی دیگر از انواع روتر های موجود در بازار به حساب می ‌آیند. این روتر ها معمولاً وای فای ارائه نمی ‌دهند و برای توزیع داده ‌ها به کاربران نهایی مورد استفاده قرار می ‌گیرند. روتر های غیر متمرکز نمی ‌توانند شبکه محلی را به خوبی مدیریت کنند و از آن ها برای اتصال به اینترنت و اتصال به روتر های اضافی استفاده می ‌شود.

روتر توزیع (Distribution Router)

روتر توزیع که آن را با نام روتر داخلی نیز می ‌شناسند، به عبارتی فعالیت روتر مرزی را نهایی می‌ کند. روتر توزیع از طریق اتصال کابلی داده ‌ها را از روتر مرزی دریافت می‌ کند و آن ها را به کاربران نهایی می ‌رساند. معمولاً برای انتقال داده‌ ها به این روش از Wi-Fi استفاده می‌ شود؛ اما این نوع روتر ها پورت ‌های Ethernet را نیز در اختیار کاربران قرار می ‌دهند.

روتر مجازی (Virtual Router)

روتر های مجازی برخی از عملکرد های روترها را در ابر مجازی سازی می ‌کنند و آن را به عنوان یک سرویس در اختیار کاربران قرار می ‌دهند. این نوع روترها برای کسب و کار های بزرگ و پیچیده مناسب هستند و از ویژگی‌ های آن می ‌توان به انعطاف پذیری، مقیاس پذیری آسان و هزینه اولیه نسبتا مقرون به صرف اشاره کرد.

 

معرفی بهترین روتر های بازار

اکنون روتر های مختلفی در بازار با یکدیگر رقابت می ‌کنند. در این بخش قصد داریم لیستی از بهترین روتر های بازار را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید با توجه به نیازتان یکی از آن ها را انتخاب کنید.

 

روتر TP-Link Archer AXE75

یکی از روتر هایی که برای استفاده روزانه عملکرد مناسبی را از خود نشان می ‌دهد، روتر TP-Link Archer AXE75 است. این روتر از پردازنده چهار هسته ای ۱.۷ گیگاهرتزی بهره می ‌برد و در دسته ‌بندی روتر های سه باند بی سیم قرار دارد. این روتر با دستگاه‌ هایی مانند لپ‌ تاپ، کامپیوتر، تبلت و تلویزیون هوشمند سازگار است و از مزایای آن می ‌توان به قیمت مناسب، نصب آسان، انتقال قوی داده‌ ها با فرکانس ۶ گیگاهرتزی و سازگاری با شبکه مش اشاره کرد. روتر TP-Link Archer AXE75 برخلاف روتر های دیگر پورت‌ های چند گیگاببتی ندارد و برای استفاده از برخی از ویژگی ‌های آن نیاز به خرید اشتراک است.

بهترین روتر های بازار

 

روتر Asus ROG Rapture GT-BE98 Pro

یکی از روتر هایی که در گیمینگ بسیار طرفدار دارد، روتر Asus ROG Rapture GT-BE98 Pro است. این روتر از استاندارد Wi-Fi 7 پیروی می ‌کند و از دو پورت ۱۰ گیگابیتی و چهار پورت ۲.۵ گیگابیتی بهره می ‌برد. از ویژگی ‌های این روتر می ‌توان به امکان سفارشی سازی شبکه برای گیمر ها، عملکرد انتقال داده سریع و وای فای ۷ با پهنای باند کانال ۳۲۰ مگاهرتزی اشاره کرد. روتر Asus ROG Rapture GT-BE98 Pro ترافیک بازی برای دستگاه‌ ها را اولویت بندی می ‌کند و با توجه به سرعت و پوشش دهی که دارد، در گیمینگ بسیار مورد توجه قرار می ‌گیرد. قیمت بالا و ابعاد بزرگ دستگاه جزو معایب این روتر به حساب می‌آیند.

انواع روتر های بازار

 

روتر hEX refresh

تجهیزات شبکه میکروتیک یکی از برند های مطرح شبکه است که محصولات با کیفیتی عرضه میکند. یکی از بهترین روتر های بازار، روتر میکروتیک hEX refresh است. این روتر از پردازنده دو هسته ‌ای با فرکانس ۹۵۰ مگاهرتز با طول عمر ۱۰۰ هزار ساعت در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد بهره می ‌برد. این روتر از برند میکروتیک قیمت مناسبی دارد و برق کمی مصرف می‌ کند. از معایب آن می ‌توان به عدم پشتیبانی از USB 3.0 و پردازنده ضعیف ‌تر نسبت به مدل ‌های پیشرفته ‌تر اشاره کرد.

روتر hEX refresh

 

روتر eero 6+

یکی دیگر از روتر هایی که می ‌توان از آن به عنوان یکی از بهترین روتر های بازار نام برد، روتر eero 6+ است. این روتر از وای فای ۶ پشتیبانی می ‌کند و سرعت و کارایی بالایی را در اختیار کاربران قرار می ‌دهد. روتر eero 6+ یکی از مناسب‌ ترین روتر ها با سیستم مش است که از کانال ‌های ۱۶۰ مگاهرتزی پشتیبانی می ‌کند و نصب و مدیریت آسانی دارد. قیمت بالا جزو معایب این روتر کاربردی به حساب می ‌آید.

بهترین روتر

 

سخن پایانی

همان طور که در ابتدا نیز اشاره کردیم، در بازار انواع مختلفی از روتر ها دیده می ‌شود.  برای فعالیت ‌هایی که به سرعت و پوشش دهی بالا نیاز دارند؛ باید از روتر های قوی استفاده کنید. روتری که متناسب با نیاز های فردی شما انتخاب شده باشد، تجربه کاربری مناسبی را برای شما به وجود می ‌آورد. در این مقاله برخی از بهترین روتر های بازار را معرفی کردیم تا تصمیم گیری برای شما ساده ‌تر شود.

0 نظرات
نظری ثبت نشده است
افزودن نظر جدید